Pyntat var det härKenza har träffat Tomten! Hon gillade honom inte alls, skitläskigt skägg, skitläskiga kläder och dessutom envisades han med att hon skulle ligga still framför kameran. Ser måttligt road ut, men jag tyckte ju att det var gulligt förstås.Den här sitter i köket. Gillar såna här gamla Jenny Nyström bilder, fint till stockarna.Den andra hamnade i trappen.Svenskt pynt från IKEA i granen. Blev en riktig gran i år igen, efter en vild debatt naturligtvis. Jag vann. Det ÄR inte samma sak med plastgran. Sådetså!Bell(e) a NotteHär går det inte undan direkt - men jag har inte gett upp hoppet!Än så länge tomt - men den som väntar på något gott...
Hej Tomten, välkommen hem till mig!

Äntligen julledig

Klockan slog 12 och äntligen kan jag deklararera julledighet. Underbart! Hade egentligen massor med planerr för idag, posten, städa, baka, slå in klappar, åka skidor, bada hunden...men nu sitter jag här istället, uppkrupen i soffan med datorn framför julgranen som pyntades igår kväll. Tänker bara sitta här och njuta av min lediga eftermiddag innan jag tar tag i allt det där sista som egentligen inte behövs för att få en fröjdefull jul.


Bråttom Bråttom 2.0

Den här Amaryllisen köpte jag för 2 veckor sen. Kan nån berätta för mig varför den är totalt tillväxthämma_ INTE OK, stod garanterad blomma på förpackningen! Grrrr


Bråttom Bråttom

Killen på Postkontoret sa att man måste skicka paket minst tio arbetsdagar innan Jul för att de garanterat sska hinna fram till Sverige. Nu är det bråttom med andra ord!

Hur går erat julstök? Gran eller inte gran? Är det förresten nån som vet vad kesella heter på engelska och vart man får tag på det i USA? Lussebullarna blir ju inte lika goda utan...!

Kram på er och god 3e advent!


Ölprovning

Det finns en del bryggerier i Alaska och på Silver Gulch utanför Fairbanks kan man prova öl från både Alaska och resten av världen. Alaskan Amber föll både mig och Syster B i smaken, Portern var också god och luktade kaffe! Kära K dricker inte alkohol och bara himlade med ögonen åt syster och fru som hamnat i ölparadiset.
RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin