60 dagar

Igår blev jag inkallad till chefen på 60dagars review. Jag kan inte fatta att det redan gått två månader sen jag började på Freddies. Jag fick en 3 av 5 i "betyg". Kan ju ha att göra med att jag inte är särskilt motiverad..dags att byta jobb med andra ord. 2011, bring it on!!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag tycker du ska vara nöjd med det betyget! Det var ju faktiskt ditt första jobb i ett nytt land! :-)

2011-01-06 @ 23:06:27
URL: http://claracaroline.blogg.se/
Postat av: Li

Fast om du inte är motiverad så är ju det ett riktigt bra betyg! och ett bra beslut att leta efter något som ger dig 5 av 5! kämpa på =O)

2011-01-07 @ 18:25:35
URL: http://li-mitt-liv.blogspot.com
Postat av: Min plats i solen

Och där fick man för att man trodde att det var slut med betyg då man lämnade skolvärlden ;) Jag håller med Li, känner du dig inte alls motiverad för jobbet är ju 3 av 5 inte alls dumt. Men jag håller tummarna för att du finner det där jobbet som kommer att ge dig 5:an och som kommer ge dig inspiration, glädje och motivation. :)



Ha en fin helg vännen!



Kram Lotta

2011-01-07 @ 21:58:40
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Anna

Hallå! jag missade din kommentar helt som du skrev till mig tidigare och såg den först IDAG! Du frågade vad jag pluggade.. jag läser innovationsprogrammet med inriktning psykologi.. vi läser en hel del innovationsteknik, organisationsförändring, organisationsledning, personligt ledarskap och sen psykologibiten, arbetslivspsykologi och liknande.. Nu har jag bara en termin kvar sen är jag klar! Lycka till med ditt jobbsökande, tycker det är superhäftigt att du vågat flytta och börja ett helt nytt liv i Alaska! :)

2011-01-08 @ 00:41:16
URL: http://anderssonanna.blogspot.com
Postat av: Marie

Caroline; Jag är rätt nöjd, det motiverar mig att satsa hårdare på att söka andra jobb, haha



Li; Tack snälla för all pepp!



Lotta; Jag letar och letar, snart hittar jag det nog! Man ska inte pyssla för länge med något som man egentligen inte gillar. Kram på dig. Skumtomtarna smakade förresten som en dröm



Anna; härligt, kämpa på med plugget! Det krävs lite mod att flytta, fast just nu är det mest tålamodet som tryter. Vill ha ett bra jobb nu! jobbar du på Nisses något?



Anna;

2011-01-13 @ 03:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin