Det man lär sig som liten

Är det inte fantastiskt att saker som man lärt sig som yngre sitter kvar och går att plocka fram igen flera år senare? När jag gick i högstadiet visade vännerna À och M mig hur man åker snowboard. I helgen åkte jag igen, efter typ sex års uppehåll och det var precis som att sätta sig på en cykel. Trodde jag hade glömt hur man gjorde men jag susade nerför backarna! Härlig känsla. Undrar om Månskenssonaten sitter den med? Kram på er och ut i backen om ni har snö!


Februari Solhttps://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1732716/images/2012/pic_190285759.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1732716/images/2012/pic_190285772.jpg" class="image">


Just another day at the office


Mahalo Hawaii

Här har ni mitt Hawaii. En dröm som jag plockar fram nu typ en månad senare. Kan fortfarande höra det dånande vattenfallet, känna värmen från solen och kraften från vågorna som tog tag i mig och ville dra mig med ut. Hawaii. Alaska. Vilken kontrast. MahaloHimlen och jag.StrandhattSälvakterskan

Det finns 1100 Monk sälar kvar i världen. Här på stranden ligger en av dem och vilar efter en lång simtur. Den tyska kvinnan på bilden har satt ut pinnar för att avgränsa nyfikna turister.Utsikt från vårt husEtt av tusentals försök i mitt liv att hjula med raka ben. Det tar helt enkelt för lång tid att veckla ut dem. Därför hjular jag inte så ofta längre. Bara i sällsynta fall, när jag blir så där spritt språngande överlycklig. Som här.


RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin