Vad händer 2012?

Nytt år. 2012. Fint och jämt tal. Tittar tillbaka på 2011 och inser att det egentligen inte hänt så mycket det senaste året. Ja, i mitt liv alltså, övriga världen får tyvärr inte så mycket utrymme här. Efter ett ganska turbulent 2010 med flytt till Alaska, immigration och noll rutin, var jag i ganska stort behov av stabilitet; stabilt jobb, inkomst, bekanta och vardagsrutiner. Nu är jag redo för förändring igen. 

Här är mina drömmar

-Fortsatt karriär inom HR, mer ansvar och helst globalt

-Större familj (att passera 30 var ju som att vakna upp ur antibebis koma typ)

-Närhet till familj och vänner (reser hem till Sverige i Juni, som jag längtar!)

-Roliga resor med massa äventyr

-Tightare rumpa, brunare ben, bländande leende och energi som en zumbainstruktör


Mål, delmål och deadlines? Nja, alltså, skriver jag dom här så är det ju skrivet i sten. Det vågar jag inte. Vågar ni? Och håller ni era löften?


A peak inside the Frysbox

God Fortsättning hoppas ni har en härlig start på det nya året! Här kommer ett nyårskort från Frysboxen. Amaryllisarna har tagit fart och här ser vi fram emot en veckas avbrott då vi chockar kroppen med en vecka på Hawaii tillsammans med svärföräldrarna. 2012, vad tror ni? Blir det det bästa året hittills? Vi ser till att göra det till det va? 

  


Tack Ann, för att jag fått låna dina Arctic Boots. Förstår inte hur jag klarat mig utan dem!
Och tack K för min nya varma norskemössa!Amerikan eller alban? Same same, not so different.Alaskamade Kenza älskar snön!

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin