TralalalaI USA är det inte bara pensionärerna som lyssnar på Country, har träffat många i 20 årsåldern som gillar sånt. Den här låten känns väldigt, nationell. Gissar att den inte spelas så mycket utanför USA, häruppe går den på radion varje timme. Väldigt trallvänlig. Fast jag är ju svensk. Men man kan väl sjunga med ändå. Eller? Petter, en svensk remake på denna tack. Fast med Hallonsaft och Evert Taube. Och äkta svensk förortsrapp.

Kommentarer
Postat av: Desiree

Ja det finns mycket country som är bra. Jag gillade inte country så mycket innan jag flyttade till södern men nu tycker jag att det som sagt finns massvis med bra country som jag mer än gärna lyssnar på.

2011-02-24 @ 14:25:29
URL: http://sweethomesweden.blogspot.com
Postat av: Desiree

Jag tycker den var riktigt bra. Jag gillar också texterna på många av country låtarna. De är så down to earth med alla små detaljer om livet.

Kram!

2011-02-24 @ 20:18:04
URL: http://sweethomesweden.blogspot.com
Postat av: Sofie i San Francisco

Åh en till utlandssvensk! Hej!

2011-02-25 @ 02:14:20
URL: http://scienceandletters.tumblr.com/
Postat av: Pauline

Jag tyckte den var jättebra, haha! Jag fick till och med lite sentimentala tårar i ögonen (fire flies in June). Åh. Och då bor jag inte ens i USA!

2011-02-25 @ 11:39:32
URL: http://paulineisdownunder.blogspot.com/
Postat av: Eleonor

Jag älskar country =)

Här nere i södern finns det inte mycket mer på radion än rap/hip hop, country eller jesus musik.. Haha. Jag väljer country och hip hop..

2011-02-26 @ 22:43:00
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Min plats i solen

Oj, då är det nog lite pensionärsvarning på mig för jag gillar faktiskt country. Ja, inte allt, men en hel del. Mina favoriter är främst Dixie Chicks. :)Kram Lotta

2011-02-28 @ 13:22:17
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Marie

Desiree; jag är inte särskilt förtjust i countryn. Men det finns en låt som handlar om fästingar som är lite käck. och det är ju lätt att tralla med. men om jag får välja föredrar jag våra svenska "tjejer och killar med gitarrer".Sofie i San Fransisco; Tjena hejsan och välkommen hit. Stört många som bor utomlands egentligen. och på så många olika platser! kramPauline; Haha, tror det finns endel likheter mellan the Aussie countrylife och the american..Eleonor; vad är det för fel på jesusmusiken ;) jag saknar svenska låtar. ska lyssna mer på p3 från o med nu, synd att det inte går att ha i bilen bara.Min plats i solen; Dom är faktiskt helt ok, men jag är nog mer för svenska visor. Eller, det beror helt på situation, ibland sitter jag och trallar med till countryn men om jag fick välja skulle jag gärna ratta in p3 i min american Ford.2011-03-06 @ 04:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin