Luktar fisk

Det första K lärde sig att säga på svenska var "Jag tycker om godis". Det andra var "Jag tycker inte om fisk". Kort därefter kom "Jag hatar fisk". Jag har försökt och trugat, lockat och pockat men så fort jag föreslår en fin bit lax kommer det en rapp kommentar om hur riktigt vidrigt det är med fisk.

K har vart i Anchorage sen i torsdags. Alltså har jag passat på. Jag har ätit Skagenröra, Gravlax med senapssås och idag slog jag på stort och kalasade på Tonfiskröra med cremefraiche och majs. Kan tänka mig att hela huset luktar just tonfisk. Kenza och Belle tycker det är gött. För se vad jag får för reaktion när K kommer hem ikväll. 100 spänn på att hans första kommentar är "Usch, det luktar....fisk."Kommentarer
Postat av: Anna i USA

haha. vad är det med män och ogilla fisk?

Jag älskar fisk och skulle kunna äta det nästan varje dag, men min man hatar det! Verkligen hatar det.. Så tråkigt.Och vi har sagt åt henne att hon måste gå och se den, gnomeo and juliet tror jag den heter! :) haha, den verkar riktigt söt!

2011-03-08 @ 05:41:28
URL: http://annaedback.blogg.se/
Postat av: Helena

Oh ni som har tillgång till jordens godaste lax, han borde skämmas! Men jag får också laga fisk i min ensamhet för det mesta.

2011-03-08 @ 16:20:26
URL: http://misspkm.blogspot.com
Postat av: Desiree

Åh fisk som är så gott. Lax älskar jag och skulle inte vilja leva utan lax. Jag tror jag hade lagat det till mig själv även om min älskling inte hade gillat det.

2011-03-08 @ 19:55:29
URL: http://sweethomesweden.blogspot.com
Postat av: Li

Det första min sambo lärde sig på teckenspråk var nog fel, nej och godis. Nu har han dessutom lagt till med tecknet slut till mig godisråttan!

Fisk luktar illa så jag förstår om han säger det!

sj gillar jag inte heller fisk, men mitt nyårslöfte var att försöka lära mig äta det-så jag kämpar på, men det är svårt! Väldigt snällt av dig att äta det medans han var borta!=O)

2011-03-09 @ 16:36:57
URL: http://li-mitt-liv.blogspot.com
Postat av: Lo

haha, en fisk med en ..människas tänder?

2011-03-22 @ 22:58:38
URL: http://www.gardenspells.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin