Det var lite blåsigt i helgen......



Men jäklar vad skönt det var med en extra dag ledigt! Ks mormor nämnde häromdagen att hon tycker att alla (fast här i USA kanske främst kvinnor) borde ha fyradagars arbetsvecka så att man har en dag över till att ta igen sig, en dag till att ha roligt och en dag till att sköta hemmet. Varför kan det inte vara så? Tänk vad harmoniska  och effektiva alla skulle gå runt och vara!? Eller hinner man glömma bort vad man pysslade med på jobbet?

Idag har jag varit hos en kirurg och pratat om kroppsdelar som han tycker att jag ska ta bort. Visdomständer. För det är väl kroppsdelar? Det känns så. Särskilt när han förklarar att ingreppet kräver att jag är nedsövd, tar narkotika och har en assistent efteråt. Fy fan. Allt detta för att jag råkat få en tandställning i 30 års present. Om någon månad är det jag och Katy Perry. Peace, love och ståltråd i gommen.

Over and out

Kommentarer
Postat av: Linnea i Denver

Vilket härligt foto! Jag skulle själv gärna få tandställning och ze perfect smile. Visdomständer är ett jäkla ok. Uppe eller nere? Casey tog bort ala sina när han var sövd. Lyx. Jag hade det int elika bra och var grinig i en månad efteråt.

2011-09-08 @ 07:46:31
URL: http://http:/linneaiusa.com
Postat av: Freedomtravel

Fin bild på hunden i blåsten!

2011-09-08 @ 22:33:01
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Desiree

K´s mormor verkar vara en mycket klok kvinna. HOn har fattat detta med arbetsvecka och helg.

Ha en skön helg själv.

2011-09-09 @ 09:44:51
URL: http://sweethomesweden.blogspot.com
Postat av: Mattias Bergkvist

Så söt hund! Jag har drömt att ha en Siberian Husky!

2011-09-09 @ 11:33:04
URL: http://mattias-filmochbild.blogspot.com
Postat av: Min plats i solen

Hej Marie!



Vilka underbara bilder du bjuder på från ert vackra Alaska och Kenza är så himla fin. Tänk att det bara behövs ett enda litet klick så får jag uppleva allt det vackra som är er vardag där borta. Tack för att du delar med dig :)



Hu, visdomständer är inget roligt! Inte att gå till tandläkaren överhuvudtaget tycker jag. :( Men det är inet så illa att dra ut visdomständer som folk brukar skrämma upp en med. Det brukar gå väldigt bra. Så lycka till med både visdomständer och tandställning och tänk vad tjusig du kommer att bli när det hela är över. :)



Ta hand om dig fina du!



Stor Kram till dig

2011-09-09 @ 16:56:33
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin