Somrigt till grillen
Planen är att den här potatissalladen ska bli VÄRLDSBERÖMD och den har redan erhållit mycket goda omdömen från matproffs. Godare gucka till GRILLEN i sommar får ni leta efter;
Du behöver;
10 medelstora kokta och kalla potatisar av fast sort
1 knippe persilja
1/2 röd lök
1 knippe salladslök (minivarianten)
1-2 tsk kapris (små)
1 påse bladspenat (färsk)
1 tetra gräddfil (2-3 dl)
1,5 msk majonäs
1 msk dijonsenap
1-2 msk spad från smörgåsgurka
salt
peppar
OK, det är inte svårt
Så här gör du;
Hacka lök, färska örter och spenat fint. Tillsätt kaprisen. Blanda gräddfil, majonäs, senap och gurkspad separat och salta och peppra. Blanda alltsammans och vänd sen försiktigt ned potatisen och gojsa in i guckan.
GOD GRILLSOMMAR :)
Kommentarer
Trackback