Gilla

K är tillbaka från Kalifornien. Kenza, Belle och jag trycker på Gilla knappen. Mamma du behöver inte oroa dig, chokladen är till mig inte till hunden..



ÄLSKA Pågens GIFFLAR

Kommentarer
Postat av: Linnéa i Alabama

men woaaah!! resa till Sviiiden och nu massa godis OCH ETT JOBB OCH SKIDÅKNING OCH EN UPPFOSTRAD FIN HUND PLUUUUST ATT DU BOR I ETT UNDERBART TIMMERHUS! Gud sa glad jag blir av följa din blogg!

2011-02-05 @ 04:32:24
URL: http://skruttplutt.wordpress.com
Postat av: Linda - Mitt liv i Grekland

Det där såg ju inte fel ut nånstans...kanske dags för en sväng till Ikea och ladda upp mitt förråd me...!

2011-02-05 @ 09:55:04
URL: http://dotlc.blogg.se/
Postat av: Min plats i solen

Det är en underbar man du har Marie. Sann kärlek! :)Jag kan tänka mig att det kommer följa med liknande saker hem från ert Sverige-besök.? ;)



Kram på dig du fina

2011-02-05 @ 18:47:53
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Liz

Ahhh sa gott!! Battre gifflar fran Pagen an kanelbullar pa burk eller hur??! :D Sa sugen jag blev nu....och vi har inte nagon IKEA i narheten....men mamma kommer pa tisdag!!!!! Far se vad hon har med sig for gott i vaskan...:D :D Harligt att ni bokat resa till Sverige!! Ha en trevlig helg!

Postat av: Marie

Linnéa; ibland är det lättare att sukta efter det man inte har än att njuta av det man faktiskt har, (är jag ganska bra på) typ "trivdes ju såå bra på mitt gamla jobb i Gbg och jag vill shoppa Kläääder, Alaska suuger"..tack för att du påminner mig om att jag har mycket att vara tacksam över..själv skulle jag vilja ha din Macbook, din Sverigeresa som är om några dar och dina biceps. Och förmodligen Alabamas vår och sommarväder.



Linda; Det kanske bara är hälsosamt att man inte har det alltför nära..;)



Lotta; En för honom liten sväng förbi IKEA betyder ju endel för mig, särsklit när han själv kom på idén. Fast jag tror jag har tränat honom lite..vad ger du din man på Alla hjärtans dag? Svårt tycker jag. Kram



Liz; Kanelbull på burk smakar urk..Underbart att din mamma kommer, måste vara ett spännande äventyr för henne med! Du får passa på att rå om henne ordentligt! Trevlig helg!

2011-02-06 @ 01:04:48
URL: http://marielsworld.blogg.se/
Postat av: Min plats i solen

Nu är inte min man någon stor Alla Hjärtans-fantast och inte mycket för blommor. Däremot gillar han godis och mat så min present till honom brukar bli hans favoritmat och godis. Och det obligatoriska kortet. ;) Och att jag tar disken (vilket brukar ligga på honom för jag tycker det är så tråkigt att diska). :)



Vad ger du din man Marie? :)



Sköt om dig!

Kram Lotta

2011-02-07 @ 22:43:14
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin