Post från bloggvän

Min nyfunna bloggvän Min plats i solen är inte bara bra på att sprida glädje över nätet. Igår fick jag RIKTIG post i brevlådan, GODIS från Sverige! Tänk att en person som jag aldrig har träffat känner mig så väl! Tack snälla fina Lotta, här ska kalasas!

 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Lyllo! Vilken tur du har! Jag måste nog skaffa mej lite fler bloggvänner ;-)



Själv brottas jag med alla amerikanskheter... Idag pratade vi (R och jag) med brevbäraren en bra stund medans han la i all post i postboxarna. Fick veta hur jag får ut paket ur den större postboxen (om jag nu får några...) :-) All kontakt är trevlig. Har anmält barnen till Svenska Skolan i Colorado nu. En gång i veckan är det.



Kram

2011-01-05 @ 06:54:10
URL: http://adventuresofcyrillus.blogspot.com/
Postat av: Freedomtravel

Vilken trevlig överraskning! Passar också på att önska god fortsättning på det nya året!

2011-01-07 @ 10:04:05
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Min plats i solen

Hej Marie!



Varsågod! ;) Det var ju bra att paketet kom fram ordentligt och att du gillade innehållet. :) Jag har ju fått lite hjälp av din blogg vad du kan tänkas tycka om och just godis kan jag tänka mig är en sådan sak som man kan sakna från Sverige. Bland många saker. Jag hoppas att det smakade gott! :)



Kram på dig vännen

2011-01-07 @ 22:11:41
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Marie

Sandra; Vad härligt med svenska skolan, där kanske du också får möjlighet att prata lite svenska! Kolla om organisationen Svea finns i närheten av dig, kul med kontakt med andra svenskar. Kram



Freedom; God fortsättning, det här blir ett toppenår!



Lotta; Tack snälla för det goda paketet! Visst saknar man svenskt godis, inte bara för att det är gott utan för att de bringar fram minnen. Jenka fick mig att tänka på låg-och mellanstadiet! Konstigt egentligen, att ett tuggummi kan ta fram minnen från så längesen. Tack Lotta!

2011-01-13 @ 03:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin