Giving Thanks

Tack för alla tips om hur man håller värmen i kylan! Ni är guld!

Igår var det THANKSGIVING och vi var uppe tidigt för att stuffa kalkonen. Ks syster är här och hälsar på och vi åkte över till North Pole för att fira med mormor och Marty. Herregud vad mycket mat, idag blir det gymet :) 



Syster B och Mormor G



Kalkon, "Djävuls Ägg", Gratäng på haricote verts, Stuffing, Tranbär, Sås, Potatismos, Ugnsbakad sötpotatis, Saltgurka och Bröd. Ks mormor hade gjort fyra pajer till efterrätt, tranbär och nötter, sötpotatis, söt viltfärspaj och äppleknyten. Köttpajen var ett jättegammalt recept med viltkött, äpplen och russin, HUR god som helst.




Kommentarer
Postat av: Desiree

Mums mycket mat men allt ser jättegot ut.

2011-11-26 @ 07:43:32
URL: http://sweethomesweden.blogspot.com
Postat av: Rex

VAD är "Djävulsägg"? Nyfiken! :-)

2011-12-01 @ 05:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se Resor bloggar bloglovin